Copyright: Balloons 4 You

© Minden jog fenntartva!

A weboldalon, illetve az albumokban található képek, valamint az oldal szöveges tartalmi része szerzői jogvédelem alatt áll!

Addig ameddig a kép készítője és a tartalom megfogalmazója írásban nem nyilatkozik a képek és szövegek szabad felhasználhatóságáról, a képeket és leírásokat szerzői jog védi. Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket és szöveges részeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után.

A jogdíjas képek és tartalmi leírások sajátként való megjelentetése bűncselekmény!

Magyarországon az emberek nagy többsége úgy gondolja, hogy ha egy képen nincs felirat vagy esetleg vízjel, akkor az szabadon felhasználható. A szerzői jog minden képre vonatkozik, tehát ameddig a szerző nem nyilatkozik a kép szabad felhasználásáról, addig azért a képért jogdíjat kell fizetni, még abban az esetben is, ha a kép nincs vízjellel ellátva.

A szerzői jog védelmére és a jogsértések felderítésére ma már igen fejlett technológia áll rendelkezésre. Könnyen és gyorsan tudják szűrni a digitális képeket pixel és IPTC adatok alapján, így a képtulajdonosok könnyen rá tudnak találni a saját tulajdonú fotóikra és leírásaikra.

A szerzői joggal visszaélőket rendőrségi eljárás keretében felelősségre vonják, de a jogdíjak utólagos megfizettetése miatt akár bírósági ügy is lehet a szerzői joggal való visszaélés következménye.

Újdonság

Olajzöld székszoknya szalag szatén anyagból

Olajzöld székszoknya szalag szatén anyagból

Székszoknya képek

Székszoknya bordó organza masnival 3

Székszoknya bordó organza masnival 3

Masni színválaszték

Székszoknya szalag fűzöld, friss zöld színben

Székszoknya szalag fűzöld, friss zöld színben

Gyakori kérdések és amit tudni kell a székszoknyáinkról (klikk ide)

Minden székre felrakható a székszoknya?

Székszoknyáink teljesen univerzálisak, olyan méretben és formában készültek, hogy a bárszékek kivételével minden székre tökéletesen illeszkednek. Új, karfás székre szabott székszoknyáink lehetővé teszik, hogy a karfás székeket is befedjük. A karfás székszoknya a következő méretű székre illeszkedik a legtökéletesebben:
Háttámla magassága 100 cm (aljától a támla tetejéig)
Karfás rész magassága 66 cm (aljától a karfa középső legmagasabb pontjáig)
Ülőfelület magassága: 42 cm
Ülőfelület mélysége: 42 cm

Milyen színű a székszoknya?

Többféle szín (fehér, rózsaszín, csokoládébarna, almazöld) és fazon (szabott és lepel) közül választhatsz, és ehhez tudod kiválasztani azt a színű masnit, amit a rendezvényedre megálmodtál.

A székszoknya nem csúszik le a székről a rendezvény végére?

A székszoknyáinkat külön rákötjük a székre, mivel a székszoknya úgy van kialakítva, hogy két rögzítő szalag is található rajta. Ezen kívül, a masni is betölt egy rögzítő szerepet, ahogy a szék támlájára szorosan rá van kötve. Így biztosan nem "mozogják" le a vendégek a székszoknyát.

Nem baj, ha nagyon összepiszkolják a vendégek a székszoknyát?

Nem, mivel nagyüzemi mosodában tisztítjuk azokat, így minden szennyeződés könnyen eltávolítható.

Mi történik, ha kiszakad vagy eltűnik a székszoknya?

A székszoknyáknak leltári értékük van, így ha azok sérülnek (elszakadnak, kiégnek) vagy eltűnnek, akkor azokat a leltári értéken kell megtéríteni a megrendelőnek.